Mobirise

Alap Videó (Esemény rögzítés)

Felvételkészítést a vendégvárástól kezdve készítjük és általában az asszonytánccal bezárólag fejezzük be(max.2 óráig). Rendelkezésre állási idő 10-12 óra. A filmben használunk zenéket, átmeneteket, lassítást a megfelelő ízlés határain belül. A vágott, szerkesztett anyagot minden esetben full HD-ban átadjuk át.
- 1HD kamera,1operatőr.
- 1db Pendrive díszdobozban (a full HD anyagnak)
- Az átadott anyag 2-5 óra.
- Átadási idő 2-3 hét.

Mobirise

Bővített Videó (+ Összefoglaló klip)

Felvételkészítést az öltözködéstől kezdve készítjük,amely a vendégvárás előtt 1-2 órával szokott megtörténni(igény esetén a kreatív fotózáson is jelen vagyunk) és általában az asszonytánccal bezárólag fejezzük be(max.2 óráig). Rendelkezésre állási idő 12-14 óra. A filmben használunk
zenéket, átmeneteket, lassítást, feliratot, fényelést a megfelelő ízlés határain belül. A vágott, szerkesztett anyagot minden esetben full HD-ban  átadjuk át. Igény esetén Drónt is használunk!
- 1HD kamera 1operatőr.
- Zenére vágott összefoglaló klip készítése.(3-4 perc)
- Kreatív fotózásról slideshow készítés HD minőségben.(ha a fotós kolléga rendelkezésünkre bocsájt 25-30db fényképet)
 - 1db Pendrive díszdobozban (a full HD anyagnak)
- Az átadott anyag 2-5 óra.
- Átadási idő 3-4 hét. 

Referencia munkáinkat itt is megnézheted!

Ugye te is tudod, hogy a CD-k és DVD-k kora lejárt.A háztartásokban egyre kevesebb a DVD lejátszó,illetve az új számítógépekben sincs már CD-DVD olvasó.A ,,lapos,,TV-ben viszont van USB csatlakozás. Ez napjainkra már szinte alap funkció minden TV készülékekben.Ezért arra az álláspontra jutottunk,hogy 2019-től megszüntetjük a kész anyag DVD-re írását.Helyette egy igényesen kidolgozott fa pendriven adjuk át a kész anyagot. *a kép csak ilusztráció.
                             

Ajánlat kérés

*kitöltendő mező

© Copyright 2017 - Minden jog fenntartva

This page was designed with Mobirise